Войникът, който е бил смъртоносно нахапан от мечка в Аляска, е

...
Войникът, който е бил смъртоносно нахапан от мечка в Аляска, е
Коментари Харесай

Мечка уби американски парашутист в Аляска

Войникът, който е бил смъртоносно нахапан от мечка в Аляска, е разпознат от американската войска като парашутист и деец от войната в Афганистан.

30-годишният старши сержант Сет Майкъл Плант е бил атакуван по време на подготовка в базата Елмендорф-Ричардсън в Анкоридж.

Роденият в Сейнт Огъстин, Флорида, е разгласен за мъртъв по-късно същия ден. Друг боец също е бил ранен при нападението.

Длъжностните лица търсят мечката, която към момента не е открита. Нападението е станало в далечен край въз основата с повърхност над 64 000 акра, която е най-голямото военно оборудване в Аляска. Все още не е известно какъв тип мечка е нападнала Плант.

В Аляска живеят и трите типа мечки в Северна Америка – черна, кафява и полярна, макар че полярните мечки не се срещат толкоз на юг в Аляска.

Отделът за престъпни следствия на армията на Съединени американски щати проверява гибелта, както прави при всеки смъртен случай, настъпил в армейска база.

Вестник “Ню Йорк Таймс”, базирайки се на служител на реда от Аляска, заяви, че мъжете са били нападнати, откакто са се натъкнали на мечешка бърлога, до момента в който са проучвали допустимо място за образование измежду дивата природа.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР